Валентин, рекордсмен з продажів електромобілів

З огляду на те, що компанія Renault є європейським новатором і лідером в області електромобілів, вона покладається на силу своєї мережі дилерів-експертів. Для Валентина цей шлях почався 10 років тому. Він зробив свої перші кроки в Renault Retail Group (RRG) в дилерському центрі Renault Rive Droite в Парижі. Він вивчив усі тонкощі і незабаром став фахівцем з електромобілів. Зараз він застосовує свої таланти і поради на практиці в дилерському центрі Булонь-Біянкур, де на початку цього року він продав свій рекордний 400-й електромобіль!

alt
alt
Валентин, продавець автомобілів, фахівець з електромобілів в дилерському центрі RRG Булонь-Біянкур (Франція)

Валентин зробив ставку на електромобілі близько 10 років тому і тепер є одним з багатьох експертів, які становлять силу мережі Renault. Зараз, як ніколи, він вважає електромобілі майбутнім автомобілебудування і має безліч аргументів, щоб довести свою точку зору!

"Справжня сила продажів електромобілів Renault полягає в компетентності її мережі"

Передовий досвід
Передовий досвід
Інтерес Renault до електромобілів з'явився достатньо давно. Уже в 1937 році компанія Renault вивчала переваги електричних моделей, про що свідчать 35 "електричних" таксі Celtaquatre, створених для Всесвітньої виставки в Парижі. У відповідь на проблеми забруднення навколишнього середовища, які вийшли на перший план у кінці 1960-х років і після нафтової кризи 1973 року, компанія Renault постійно прагнула інвестувати в розробку екологічно чистих автомобілів. Ці зусилля принесли успіх у 2012 році з випуском Renault ZOE. Так як він був першим загальнодоступним компактним автомобілем, що має повністю електричне підключення, це був важливий етап для марки з діамантовим логотипом, оскільки вона побачила, як її амбіції розвиваються в справжню історію успіху. Зараз Renault є провідною європейською маркою електромобілів і багато в чому зобов'язана своїм експертам з продажів. Завдяки їх навчанню і зразковому обслуговуванню клієнтів як під час, так і після продажу, Renault вдалося досягти і зберегти позицію провідного бренду електромобілів на всьому старому континенті. У 2020 році Renault продала в Європі більше 100 000 електромобілів! Завдяки фахівцям з електромобілів майже в усіх своїх 3700 дилерських центрах по всій Франції, "Renault має цілий ряд електричних моделей, які подобаються клієнтам і цінуються ними, оскільки вони відповідають певним вимогам щодо дальності ходу, можливостей підключення та сталого екологічного розвитку", - підкреслює Валентин. З пробігом згідно WLTP 395 км, безліччю підключених сервісів у додатку MY Renault і перероблених матеріалів, модель ZOE третього покоління, створена щоб задовольнити вас! Планування підзарядки в непіковий час, дистанційна активація охолодження і обігрів для оптимального комфорту, візуалізація в реальному часі доступних зарядних станцій в радіусі дії - це лише мала частина великого спектра функцій, які були продумані для полегшення життя клієнтів. Це саме те, що Валентин вміє просувати.
Сила відділів продажів Renault
Сила відділів продажів Renault
Експерт в галузі електромобілів і пристрасний шанувальник своєї роботи, Валентин знає, про що говорить. "Renault витратила багато років на розвиток експертів в області електромобілів, і ми, торгові представники, можемо використовувати це в своїх інтересах. Ми вивчили електромобілі зсередини і ззовні, знаємо все про технічне обслуговування, різні типи зарядних пристроїв і зарядних станцій, де розташовані зарядні станції, і навіть більше. У нас є справжнє ноу-хау". Головна сила Валентина, крім його теоретичного багажу, полягає в тому, що він також може поставити себе на місце своїх клієнтів і надати їм дійсно індивідуальний досвід. "Ми запитуємо, де вони живуть, для чого вони будуть використовувати свій автомобіль, і з'ясовуємо їхні потреби. Потім ми допомагаємо їм протягом усієї подорожі в світ електромобілів: наприклад, доступні варіанти зарядки в районі, фінансова підтримка, переваги парковки для електромобілів. Ми знайомимо їх з усім світом електромобілів". Прислухатися до потреб клієнтів і реагувати на них – це частина ДНК Renault. І до сих пір це дуже добре допомагає Валентину! У лютому цього року він продав свій 400-й електромобіль моделі ZOE, а до кінця року планує продати 500-й електромобіль. Валентин є рекордсменом Renault з продажів електромобілів. З Twingo E-TECH Electric, що доповнює модельний ряд, і новим поколінням електромобілів, готових вийти на ринок в найближчому майбутньому, починаючи з Megane E-TECH Electriс, Renault явно має намір утримати свою позицію лідера з продажу електромобілів у Франції і в Європі. Ідеальний рецепт для Валентина, щоб продати свою 1000-ну модель значно раніше, ніж очікується!