Світова прем’єра Renault на Munich Motor Show 2021

Renault бере участь в IAA Munich Motor Show, яке відбудеться з 6 по 12 вересня 2021 року в Мюнхені (Am Messeturm, виставковий зал Mësse). Програма цього року ознаменується світовою прем'єрою: новим 100% електричним Renault Megane E-TECH.

alt
RENAULT бере участь в IAA MUNICH MOTOR SHOW 2021

Бренд Renault розташується в холі В1, де з понеділка (6 вересня) по перший робочий день для преси буде презентувати новий 100% електричний Renault E-TECH.

З вівторка (7 вересня) на стенді Renault буде представлена модель R5 Prototype у якості триб’юту оригінальному Renault 5 разом з культовими версіями, ретельно відібраними для презентації. Прес-конференція Renault відбудеться у понеділок, 6 вересня 2021 року, і її покажуть у прямому ефірі. Також вперше буде представлена концепція нового стенду під назвою «Renault studiault». Вона пропонує універсальну структуру для адаптації стенду до різних необхідних форматів комунікації: ток-шоу, відеоконтент, що можна переглядати з екранів гаджетів, трансляція виставки вінтажних автомобілів, інші технології для демонстрації.

Прес-конференція Renault відбудеться у понеділок, 6 вересня 2021 року, і її покажуть у прямому ефірі
Також вперше буде представлена концепція нового стенду під назвою «Renault studiault». Вона пропонує універсальну структуру для адаптації стенду до різних необхідних форматів комунікації: ток-шоу, відеоконтент, що можна переглядати з екранів гаджетів, трансляція виставки вінтажних автомобілів, інші технології для демонстрації.
Програма Renault на Motor Show:
В середу, 8 вересня, тобто в перший робочий день, стенд Renault адаптують для презентації Mobilize – бренду, що займається інноваційними рішеннями у сфері автомобілів та енергетики.
Про компанію Renault
Renault, автомобільний бренд з віковою історією й лідер електромобільної промисловості в Європі, завжди дивував світ передовими транспортними засобами. Після запуску плану «Renaulution» компанія почала амбітну загальну трансформацію, яка обіцяє реалізувати більш конкурентний, збалансований і електрифікований асортимент автомобілів. Мета – втілити в життя сучасні та інноваційні технології, які передбачають новий підхід до питань енергії та мобільності в автомобільній індустрії в майбутньому.